Cursos de natació a la Trilladora durant el mes d’agost

Durant tots els dies de la setmana, excepte dissabte i diumenge, s’impartiran cursos per a nadons, d’iniciació per a xiquets i xiquetes i de perfeccionament també per als més menuts pel matí. De vesprada, de 20:00 a 20:45 hores, el torn és per a les persones adultes.
La regidoria d’Esports ha facilitat la informació sobre els cursos que s’iniciaran la setmana que ve, la primera d’agost i que es duran a terme durant tot el mes. Les diferents classes s’impartiran tots els dies, excepte dissabte i diumenge. La durada de les classes és de 45 minuts i el preu per als més menuts és de 45 euros. Les persones adultes pagaran 55 euros.

Les opcions són les següents:

De 10:30 – 11:15 hores classes per a nadons amb edats compreses entre els 2 i 4 anys. L’objectiu és la familiarització amb el medi aquàtic.

De 11:15 – 12:00 hores iniciació per a xiquets i xiquetes en edats compreses entre els 4 i els 8 anys. L’objectiu és resoldre satisfactòriament les progressions de flotació.

De 12:00 – 12:45 hores perfeccionament per a xiquets i xiquetes d’edats compreses entre 8 i 14 anys. L’objectiu és iniciar-los en la tècnica de la natació.

De vesprada, de 20:00 – 20:45, el torn és per als adults a partir de 16 anys. L’objectiu d’aquest curs és realitzar activitats orientades a la millora de la salut.

El dilluns, 2 d’agost, a les 11 es realitzaran les proves de nivell i s’informarà als pares de l’horari al que han de dur als seus fills i filles, a més de la informació que cal aportar per apuntar-los als diferents cursos.
699 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!