La gent recolza la proposta del Mig Any de Carnestoltes

Almenys això és el que es desprèn de les diferents reaccions que avui s’ha pogut llegir al facebook. Un dels promotors, Jordi Pascual, recorda que la idea va eixir d’un dia de burrera, tan típica de Pego.
Un vendaval sembla que haja assolat la quietud pegolina d’estiu. El motiu, un grup a Facebook i la confirmació de la celebració del I Mig Any de Carnestoltes a Pego a finals del mes d’agost que donava l’Informatiu de Ràdio Pego dimarts. Des d’eixe moment, la notícia s’ha enlairat, sense fre, per a arribar als diferents mitjans de la comarca de la Marina Alta i difondre, encara un poc més, la iniciativa.

Els comentaris a Facebook sobre la mateixa són nombrosos, però potser un dels que més crida l’atenció és el que ha escrit un dels promotors de la iniciativa que tindrà lloc el dissabte 28 d’agost al Passeig Michel, més conegut com el Passeig del Clot. Jordi Pascual escriu: “… i pensar que tot va començar de burrera…” Una afirmació que ens fa pensar que molts projectes, més o menys brillants, naixen així, del no res, d’una conversa casual entre amics o coneguts, un dia de festa que s’està inspirat o jugant a cartes. La qüestió és que si a eixa idea X que apareix se li afegeix el factor determinació i recolzament social i institucional; si tot això conflueix, la idea que va nàixer del no res un dia de burrera, pot esdevindre realitat, com és el cas.

Dimarts els membres del grup de Facebook ‘1er mig any de Carnestoltes a Pego!’ eren 1063, avui en són 1.077. I ja s’ha creat esdeveniment titulat ‘Medio Año de Carnavales en Pego’ al que han confirmat la seua assistència 390 persones. 371 han contestat que potser assistisquen. Una altra dada que recolza la revolada que s’ha creat al voltant de la iniciativa carnestolenca és el nombre de persones que ja han llegit l’article de Ràdio Pego i de la resta de mitjans de comunicació que s’han fet ressò del ‘I Mig any de Carnestoltes a Pego’.
731 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!