El Camí de Bullent asfaltat

Un de tants camins que es va veure greument afectat per la pluja torrencial que va caure el 12 d’octubre de 2007 a la Marina Alta va ser el camí d’entrada a la Marjal pel Pas del Bullent. El seu torn de reparació li va arribar ahir, quan es van donar les condicions per a procedir al seu reasfaltat, el que permetrà un millor accés el dia de la Baixà. D’altra banda, la Diputació d’Alacant ha refet la part més danyada de la carretera del Miserà. Les conseqüències de les torrencials precipitacions que van tenir lloc a Pego i a tota la comarca durant el mes d’octubre de 2007 encara es poden observar en uns quants punts del terme. Un d’eixos llocs era, fins fa no res, el camí del Bullent, el que dóna entrada al Parc Natural pel Pas del Bullent. Fa dos dies, les màquines asfaltadores feien allí acte de presència i ahir mateix asfaltaven el tram més afectat per les pluges, el que facilitarà l’entrada de vehicles rodats, sobretot durant la jornada de demà dissabte, on tindrà lloc la Baixà del Bullent, ja que en paraules del regidor d’Agricultura, el socialista Andreu Dominguis “la situació ara és perfecta. S’ha quedat en unes condicions millors de les que estava abans”.

Andreu Dominguis aprofitava l’ocasió per animar als participants i a la gent que fins allí s’acoste per a gaudir de la jornada; sense deixar de recordar “que no facen moltes destrosses per allí pels bancals del veïnat”.

Una de les actuacions de millora que s’han dut endavant al terme de Pego ve gestionada per la Diputació d’Alacant, propietària del repetidor del Miserà. Explicava Dominguis que la setmana passada es va arreglar la part que havia estat pràcticament destrossada per les fortes precipitacions i que impedia l’accés al repetidor. Així les coses la part de dalt del camí, que presenta clots al paviment haurà d’esperar a d’altres partides per a poder ser reparada completament.
590 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!