El Bloc Jove Pego fleta un autobús per a assistir a la manifestació del 25 d’abril

Eixirà des del Passeig Michel el dissabte, 27 d’abril, a les 16 hores i tornarà a Pego cap a les 21.30 hores. El preu serà de 10 euros aproximadament. Advertixen que no es fletarà si no hi ha prou reserves.
Els joves de Pego amb inquietuds polítiques no paren. Fa poc donàvem la notícia de la constitució formal de l’associació de Joves Socialistes de Pego i ara tenim un esdeveniment divulgat per la xarxa social facebook del Bloc Jove Pego. Esta formació ha decidit intentar fletar un autobús per a acudir a la manifestació per a commemorar el ’25 d’abril’, la desfeta que va suposar la batalla d’Almansa i que enguany duu com a lema ”El País Valencià dirà prou’.

Este lema fa referència a la situació de crisi econòmica i el greuge comparatiu en el finançament del territori valencià. Els organitzadors de la manifestació informen que “El País Valencià és l’únic territori de l’estat amb la renda per sota de la mitjana estatal que és contribuent net. Paguem molt, rebem poc. La crisi i la corrupció han fet més greu el problema. Sense finançament, no hi ha estat del benestar ni projecte de país. Queixar-nos i denunciar no és suficient. Hem de buscar junts una alternativa. Finançament és futur. Per un finançament just per al País Valencià”, convoquen a la manifestació que partirà des de la Plaça de Sant Angustí de València a les 18 hores.
La manifestació és el dissabte, 27 d’abril a València. Així, l’autobús eixirà a les 16.00 hores des del Passeig Michel i tornarà sobre les 21.30 hores. El preu és, aproximadament de 10 euros. Per apuntar-s’hi es pot telefonar als dos mòbils que s’indiquen al cartell o enviar un correu al blocjove@gmail.com. Advertixen els joves valencianistes que “el bus no es fletarà si no hi ha prou reserves per omplir-lo”.
575 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!