Dani, Clara i Maria són les persones afortunades en el sorteig de Reis de l’Associació de Comerç i Professionals de Pego

El sorteig, com ja és tradicional, es va celebrar a les 18h., del dia 5 de gener des del balcó de l’Ajuntament de Pego. Dani Nadal pot gastar 1.000 euros i Clara Pérez i Maria Dominguis, 250 euros, en els comerços i professionals associats.
Ja és una tradició que el dia que els Reis d’Orient visiten Pego, mentre ells comencen la seua gran cavalcada, a l’interior de l’alcaldia de l’Ajuntament de Pego es faça un revolt de paperetes per terra.
Els i les culpables d’este enrenou són, d’una banda l’Associació de Comerç i Professionals de Pego, de l’altra, els i les milers de clients fidels que aposten per comprar a casa, al comerç local, a Pego.

Al voltant de les 18h., quan els carrers del poble per on passava la cavalcada començaven a estar plens de gom a gom per veure Melcior, Gaspar i Baltasar; des del balcó de l’Ajuntament de Pego les persones que conformen l’Associació de Comerç i Professionals de Pego anunciaven els tres pegolins agraciats amb els 1.500 euros de premi que en este 2014 han tornat a repartir.

En este 2014, com també és habitual, tres mans innocents, és a dir, tres mans ben joves van ser les encarregades de triar els tres premiats en el sorteig de Reis de l’Associació de Comerç i Professionals de Pego.I eixes tres mans van determinar que les premiades amb 250 euros foren Clara Pérez Moll, amb una papereta de Bolufer i Maria Dominguis Bañuls, amb una papereta de Congelats Daimús. L’afortunat en endur-se el primer premi, 1.000 euros, va estar Dani Nadal González, amb una papereta de Mirsen Vending.

Sabem, pel perfil facebook de l’Associació de Comerç, que Maria Dominguis
i Dani Nadal ja han recollit el seu premi.
Ells dos i Clara Pérez tenen fins el 31 de desembre de 2014 per a poder gaudir d’este premi en els comerços i professionals associats.
495 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!