Creama Pego impartix un curs de Prevenció de Riscos Laborals

Necessari per a obtenir la targeta professional de la Construcció. Té una durada de 20 hores i es va encetar ahir. Es realitza a la primera planta de l’edifici de Creama Pego.
En l’actualitat, la Prevenció de Riscos Laborals s’ha convertit en un objectiu més a tenir en compte a les empreses per a garantir la seguretat en les seues instal•lacions i la salut dels seus treballadors i treballadores. És el cas de les empreses de construcció. Des de 2012 els treballadors del sector han de posseir la Targeta Professional de la Construcció que avala la seua experiència en el sector, la seua qualificació professional i la formació rebuda.

Davant la gran quantitat de treballadors relacionats amb la construcció que potser encara no posseeixen esta targeta, de caràcter obligatori, Creama Pego ha reeditat un nou curs de Prevenció de Riscos Laborals, el tercer en poc temps.

El curs, que va començar ahir, té una durada de vint hores i cobreix les especialitats d’obra, fontaneria, electricitat i escaiola. D’estes vint hores, catorze són generals per a totes les especialitats i es duen a terme dimarts i dijous d’esta setmana i de la setmana que ve amb una mitjana de tres hores i mitja per sessió.

Les sis hores restants es dediquen a les diferents especialitats que hem anomenat. Es donen a cada grup individualment, el que permet que una mateixa persona que domine diferents especialitats, és a dir, que siga obrer i escaiolista o electricista i llanterner, puga acudir a més d’un curs per a traure’s la Targeta Professional de la Construcció, ja que es necessita una per especialitat per a poder exercir la professió sense problemes de legalitat.

De tota manera, per a més informació es pot acudir a Creama Pego o telefonar al 96 557 12 55.
480 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!