Coneixent la Marjal de Pego-Oliva en ‘A tir de pedra’

Demà dijous, a les 18h., el programa de Ràdio Pego ‘A tir de pedra’ apropa a l’audiència el parc natural que Pego comparteix amb Oliva. Un espai amb una riquesa mediambiental envejable. El programa compta amb les declaracions del nou director-conservador del parc, Carlos Linares i el tècnic mediambiental, Vicent Boronat.
Un dels programes de producció pròpia d’aquesta nova temporada és ‘A tir de pedra’, una proposta que va nàixer de la inquietud de mostrar on vivim, el que ens envolta. De les ganes de suggerir eixides interessants sense haver de fer molts quilòmetres. Del de desig de posar en valor els pobles i els paisatges que més a prop tenim. Així, en distints formats, cada setmana us proposem, des d’A tir de pedra, una ruta turística distinta que dibuixa, amb pinzellades, el més curiós de cada lloc, el més característic, el més valuós, sempre esperant que us agrade la proposta.

En aquesta ocasió ens endinsem al Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva de la mà de qui la coneix ben bé, el tècnic mediambiental Vicent Boronat. Amb ell descobrim aquest espai que, tot i que és tan proper per als pegolins i les pegolines, és també bastant desconegut tot el que aporta al municipi de Pego.

A més, ‘A tir de pedra’ permetrà conèixer el nou director-conservador, Carlos Linares, que aposta “per una col•laboració ben estreta entre tots els agents implicats en el que és el territori de la marjal Pego-Oliva”, i es posa a disposició de la ciutadania.

Més informació, demà dijous 15 de desembre, a les 18 hores a Ràdio Pego.
542 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!