Compromís per Pego presenta les candidatures de primàries

Serà dissabte, 17 de gener, a les 19h., a la Casa de Cultura. No obstant, han avançat les persones que s’hi presenten a les xarxes socials: Conxa del Ruste, Josep Joan Folqués i Àngel Oltra aspiren a encapçalar la llista a l’Ajuntament de Pego.
La carrera per a les eleccions municipals i autonòmiques amb l’inici de 2015 entra en una interessant fase. Si fins ara hi havia hagut moviments, a partir d’ara estos aniran intensificant-se a mesura que s’aprope la data d’eixos comicis. A Pego, la primera formació en descobrir part de la seua candidatura ha estat Compromís per Pego.
Este cap de setmana passat Compromís per Pego publicava a facebook una fotografia amb les 7 persones que aspiren a estar en llocs capdavanters de la seua candidatura a l’Ajuntament de Pego. L’ordre en què aniran a la llista serà triat en procés de primàries. La formació ha organitzat el dissabte, 17 de gener, a les 19h., a la Casa de Cultura de Pego, la presentació de les diferents candidatures de primàries a la població.
Tres són les candidatures presentades a encapçalar la llista municipal, és a dir, que opten a l’alcaldia: Conxa del Ruste, actual portaveu de Compromís per Pego a la corporació municipal, Josep Joan Folqués i Àngel Oltra, actual secretari local de Compromís.

Estes tres persones també opten a integrar-se en els primers llocs de la candidatura junt amb Pascual Marí, Anna Sastre, Jordi Pascual i Bernat Boluda

Des de Compromís per Pego recorden que les primàries són un procés obert a tota la població. Les persones interessades a participar poden inscriure’s al cens fins el 21 de gener de 2015.
483 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!