Obres i serveis avança en les obres d’accés a l’antic institut de Pego

Des d’esta regidoria s’estan realitzant les rampes d’accés al primer mòdul i s’està preparant el terreny per a ubicar l’ascensor que permetrà l’entrada a persones amb alguna discapacitat física o també a carros de bebè.
Després de la Conselleria autoritzara, a finals de 2014, l’ocupació del primer mòdul de l’antic institut de Pego, la regidoria d’Obres i Serveis ha accelerat les obres de preparació per condicionar el centre. El més visible són les obres de l’entrada. Allí s’està dotant d’una rampa d’accés a persones amb discapacitat física. A la part posterior del primer mòdul la rampa d’accés ja està finalitzada.Així mateix, les dos persones destinades a estes obres, contractades a través del Pla Conjunt d’Ocupació entre la Generalitat, la Diputació i l’Ajuntament de Pego, també han executat el buit en el que s’ubicarà el futur ascensor que done accés a l’interior de l’edifici. El lloc ha estat triat després de dos tastos, com marca la normativa de protecció. L’ascensor, recordem que serà extern per les característiques del centre.
A l’interior de l’edifici, els vidres trencats o en mal estat ja han estat canviats. Ara els operaris municipals estan treballant en la llanterneria dels banys i altres aules amb aixetes. Així com en la reparació del circuit elèctric. Des de la regidoria d’Obres i Serveis, Elvira Ciurana, comentava que s’està sanejant tot l’edifici per a la seua futura posada en marxa. Detalla que estes obres es van iniciar el passat 22 de desembre de 2014.

D’altra banda, Ciurana també informa que l’Ajuntament de Pego ja ha construït la peanya que centralitza el quadre elèctric del primer mòdul de l’antic institut i ha sol•licitat, fa al voltant d’un mes enrere, el Butlletí que permetrà la connexió a la xarxa elèctrica. S’està a l’espera de la concessió d’alta al Butlletí.643 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!