Ciutadans de Pego es recolza en la seua web per a testar l’opinió de la societat pegolina

Ho fa convidant a la població de Pego a col·laborar en la formació participant i opinant a través de la plana web. Per al president de la formació esta eina és una manera d’obrir el partit a les inquietuds de la societat pegolina.
En un ambient ja preelectoral, una de les iniciatives que trobem a Pego és la web del partit independent Ciutadans de Pego. Una aposta per les noves tecnologies «que cada dia estan més en ús» i que des de la formació volen utilitzar «per a poder fer comunicacions tant en l’àmbit de la propera campanya electoral i per a continuar en el futur donar informació, tant estem en el govern o en l’oposició», declarava el president de la formació pegolina, Carmelo Ortolà.
L’altre dia podíem comprovar a través del perfil facebook de Ciutadans de Pego una de les eines amb què el partit obri la porta a la participació ciutadana, l’apartat ‘Els pegolins opinen i participen’, una secció que té com a finalitat «testar la societat pegolina». La descripció que hi trobem a la web indica que des de Ciutadans de Pego volen que «els ciutadans del poble opinen de cara a l’elaboració del programa electoral per a les properes eleccions municipals. Es per això que demanem la teua participació amb propostes, opinions i tot el que et semble per a millorar la convivència dels pegolins».

La idea naixia de les reunions de l’executiva del partit, més concretament, arrel de la detecció «d’una certa preocupació en la gent perquè està parlant-se de multitud de partits polítics que es presenten a les eleccions», comentava Ortolà.

Carmelo Ortolà introduïa que, Ciutadans de Pego, per a elaborar la futura proposta del seu programa electoral està reflexionant sobre «si les polítiques que s’han de fer de hui en avant són les mateixes polítiques que s’han fet de hui en arrere». Considera el president de Ciutadans de Pego que «s’ha de canviar el xip, que s’han de canviar moltes coses i estes opinions ens estan aportant nova sàvia i ho fan des de fora del dins del partit» el que dóna una visió diferent que complementa la que s’hi té des de dins del partit.
698 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!