Cinc funcionaris nous a l’Ajuntament

El consistori fa funcionaris/es a cinc treballadors/es, alguns dels quals portaven 15 anys esperant el procés. El darrer procés similar que s’ha dut a terme es remunta al 1998 amb l’anterior equip de govern. L’Ajuntament de Pego compta a cinc nous funcionaris a la seua plantilla. El procés de promoció interna ha durat 7 mesos. El darrer procés similar a aquest es va dur a terme el 1998 amb l’anterior equip de govern, que aleshores no va permetre accedir a les proves als treballadors i les treballadores que ara han regulat la seua situació i es que alguns d’ells duien entre 10 i 15 anys esperant aquesta regularització.

Els treballadors han hagut de passar per un procés dividit en dos parts: una teòrica en la que assistien a classes on se’ls ensenyava la Constitució i altres normes i lleis, i una segona part composada per una prova escrita. Després d’haver superat les dues proves totes les persones afectades tenen l’oportunitat de poder accedir als llocs de treball que ja ocupaven durant anys però en contractes renovables.

Els llocs que aquests nous funcionaris continuaran ocupant estan distribuïts de la següent manera: un treballador oferirà els seus serveis a l’Administració General com a conserge del teatre municipal, la resta han ingressat en l’Administració Especial, un com a jardiner, l’altre com a enterramorts i les altres dos treballadores com a encarregades dels poliesportius municipals. Tots ells pertanyen a la categoria E.
221 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!