Camps inicia la precampanya electoral en els municipis de l’interior de la Marina Alta


El President del Consell va visitar Castell de Castells, Murla, Alcanalí, Senija i TeuladaOn va sopar amb 600 militants. No va faltar ningú a la cita, ni Julio de Espanya, ni José Joaquín Ripoll.

Allò que s’ha promès és deute. El President del Consell va anunciar que al tercer any de la legislatura realitzaria un recorregut per totes les comarques de la Comunitat Valenciana, i ahir va començar el seu periple en l’interior de la Marina Alta.

A l’acte assistiren El President Provincial, el zaplanista José Joaquín Ripoll, el President de les Corts Valencianes, Juliol d’Espanya, el Conseller de Justícia, Miguel Peralta, el d’Infraestructures, José Ramón García Antón i una infinitat d’alcaldes populars de la comarca, van seguir el president.

El recorregut es va iniciar a Castell de Castells, on l’Alcaldessa María Rosa Pérez, ho va rebre amb els braços oberts i la banda de música. Els músics no van perdre el temps i van aprofitar l’ocasió per a demanar-li a Camps ajudes per a crear una Escola de Música, nous uniformes i instruments.


El President de la Generalitat i la comitiva del PP, entre la qual també es va veure el Secretari Autonòmic de Cultura, David Serra o al Delegat del Consell a Alacant, Luis Garrido, va visitar el Museu Etnològic de la Vivenda de Castell de Castells i el Museu d’Art Macroesquemàtic.

Posteriorment tots es van desplaçar a Murla, on van visitar l’església-fortalesa, la torre del qual es va a reformar amb una inversió de la Generalitat de 700.000 euros.

La següent parada es va produir en el municipi d’Alcanalí, on la comitiva va visitar l’Ajuntament i la torre-museu del raïm passa, ubicat en una torre medieval que data del segle XV.

D’Alcanalí van arribar a Senija, on el president, Francisco Camps, va firmar en el llibre d’honor de l’Ajuntament i va visitar l’església de Santa Caterina, monument renaixentista que també es va destinar a baluard defensiu.

Durant la visita els municipis de l’interior de la comarca, Francisco Camps va declinar realitzar qualsevol tipus de declaració oficial i va emplaçar als periodistes al sopar que va celebrar amb militants del partit en Teulada, on va finalitzar el seu periple.

El desplegament de tants alts càrrec del Govern autonòmic del PP s’emmarca en la precampanya electoral, que va arrancar el mateix dia en què es va confirmar que serà el candidat popular a la Generalitat Valenciana.
543 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!