Burrera comprimida a Benissa

El grup que lidera el pegolí Salvador Bolufer actua la nit del divendres a la Casa de Cultura de Benissa. L’acte servirà per a acomiadar el cngrés de Literatura que es cel.lebra a la localitat, però l’actuació restarà oberta a tot el públic. Nyores i Nyors:

Als efectes oportuns, us enviem un cartellet anunciador de la propera representació dels nostres DELIRIS ESCÈNICS, que se celebrarà el proper divendres, 12 de gener, al saló d’actes del CENTRE CULTURAL de BENISSA.

En aquesta ocasió, l’acte anunciat significarà la cloenda de la II TROBADA DE PROFESSORS DE LITERATURA D’ENSENYAMENT SECUNDARI, i tindrem l’honor i el plaer de comptar amb les especials col•laboracions escèniques dels professors TOMÀS LLOPIS i CARLES MULET.

Alguns de vosaltres ens haveu demanat anuncis d’aquelles actuacions del grup BURRERA COMPRIMIDA, S.A. (BUCOMSA) a la Marina Alta. Per eixe motiu cursem aquest enviament que no obliga ni condiciona; simplement intenta que les nostres Burribromes siguen dignificades amb la vostra presència.

Una forta abraçada, i els nostres desitjos de pau i felicitat, ara i sempre, in secula seculorum, amén.
563 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!