3ª Calçotada solidària d’AMADEM

Es duu a terme diumenge a la finca d’El Campell de Pedreguer i enguany hi assistiran més de 400 persones. Els calçots són de producció pròpia. Durant la jornada les portes d’esta gran finca estaran obertes per mostrar els distints objectes fets pels usuaris de l’Associació d’amics de la Marina Alta d’ajuda a les persones amb malaltia mental.
En 2014 l’Associació d’amics de la Marina Alta d’ajuda a les persones amb malaltia mental va encetar el darrer diumenge de febrer, una activitat col·lectiva que tenia la taula com a protagonista i això, sol ser un ingredient d’èxit assegurat. Enguany s’arriba a la III Calçotada Solidària d’AMADEM que este diumenge congregarà a la finca d’El Campell de Pedreguer a centenars de persones amb ganes d’ajudar i de passar una jornada diferent.
Des de l’organització tranquil·litzen aquelles persones que ja han reservat o que tenen pensat acudir directament diumenge respecte de la previsió meteorològica. Asseguren que, si plou «buscaran solució» i recorden que no serà difícil atès que la casa d’El Campell és gran. Així que, « si la meteorologia no ens acompanya col·locarem les taules dins» confirmen des d’Amadem

L’assistència a la Calçotada Solidària d’Amadem ha anat en augment. La primera edició va reunir 200 persones, la segona 300 i la tercera, la d’enguany, més de 400 persones.

La calçotada tindrà lloc diumenge, 28 de febrer, a la finca d’El Campell, a Pedreguer, la seu d’Amadem que aprofita l’esdeveniment per a fer jornada de portes obertes des de les 11 del matí i mostrar així els distints objectes que els usuaris d’Amadem han anat fet durant el curs en els diversos tallers que hi desenvolupen.

A partir de les 13.30 hores començarà, oficialment, la III Calçotada Solidària. Explicava Ester Escrivà, psicòloga d’Amadem que els calçots que es menjaran han estat produïts pels mateixos usuaris de l’associació a la finca d’El Campell, amb l’ajuda d’Alejandro i Pedro, col·laboradors d’Amadem. Una experiència que, des de la primera edició, ha emocionat moltíssim els seus cultivadors.

Acompanyaran als calçots, entrants, amanides i pollastres rostits, salsitxes, postres casers i aigua. El preu del menú complet és d’11€, tenint en compte que els xiquets i les xiquetes de fins a 12 anys no paguen i aquells entre 12 i 16 anys només paguen 5€.

Els diners que recapte Amadem en esta III Calçotada solidària estan destinats a finançar tallers i serveis oferts des de l’Associació als seus usuaris ja que, com confirmava Ester Escrivà, psicòloga d’Amadem, “no estem sobrats de diners”.

617 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!