La Falla 2016 d’Obrint Camí duu novetats

La seua plantada s’avança i durant el matí de la crema hi haurà activitats per als més menuts des de les 10.30h. Enguany, aborden les xarxes socials al monument sense oblidar la discapacitat.
No deixem les falles perquè Obrint Camí ja ha fet públic que enguany tornarà a muntar monument faller. Este taller que va nàixer per commemorar el 20é aniversari de l’associació de persones amb discapacitat de Pego, L’Atzúbia i les Valls s’ha anat consolidant amb els anys i, tot i el seu curt recorregut —és el quart anys consecutiu—, és un dels que més èxit té entre els usuaris i també entre el públic.

El que caracteritza esta falla és «el punt reivindicatiu i el punt esperançador» que hi desprèn «per fer veure a les persones que no tenen a ningun familiar amb discapacitat els inconvenients que li sorgixen en el dia a dia i també les alegries de les que gaudixen amb la superació de nous reptes», expliquen des de la Junta de Govern d’Obrint Camí.

Enguany la Falla d’Obrint Camí presenta dos novetats. La primera és que s’avança un dia la plantada del monument, serà el dijous 10 de març, a les 5 de la vesprada. Així la gent tindrà més temps per visitar i contemplar l’enginy i habilitat d’Obrint Camí. La segona novetat és que dissabte 12 de març, complementaran el matí de la crema —que tindrà lloc a les 12.30h.— amb activitats diverses dirigides als més menuts de la casa, a partir de les 10.30 del matí.
L’autor del disseny de la falla d’Obrint Camí repetix gesta. De nou el voluntari de l’associació, Jordi Garcia, torna a ser l’encarregat de plasmar en paper la forma que prendrà el monument que està dedicat en este 2016 a les xarxes socials, però sense deixar de banda la discapacitat.
863 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!