Dissabte a la nit, segona presentació fallera a Pego

El torn en este cas és per a la Falla La Font que donarà a conèixer, a partir de les 10 de la nit, les seues falleres majors, Raquel Bolta Miralles i Lara Domènech Sendra, acompanyades de les seues regines i la seua Cort d’Honor.
Cada vegada queda menys per a les Falles. Al ritme de descompte cada comissió fallera va donant a conèixer les seues màximes representants. Este cap de setmana el torn és per a la Falla La Font. Més nocturna que l’anterior, a les 10 de la nit de dissabte, 27 de febrer, presentarà les seues falleres majors, Raquel Bolta Miralles i Lara Domènech Sendra, acompanyades de les seues regines i la seua Cort d’Honor.
Totes dues gaudiran durant tot eixe dia de la companyia de la resta de falleres i fallers de La Font que, de segur, les porten a volades. Només durant els moments de perruqueria, maquillatge i el moment de vestir-se amb el tratge de fallera tindran moments de relativa tranquil·litat.

A partir de les 10 serà el moment àlgid perquè lluïsquen com mai dalt de l’escenari del teatre municipal i gaudisquen de tot el que els han preparat. En acabar la presentació al teatre municipal, hi haurà fi de festa a càrrec de la Junta de la Falla La Font.
714 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!