El partit socialista de Pego participa dissabte en la consulta sobre l’acord per formar govern del seu partit

36 militants i joves socialistes de Pego podran participar dissabte, de 10 a 14h., en la consulta organitzada pel partit per a saber què opina la militància sobre els acords amb altres forces polítiques que permeten escollir el secretari general socialista, Pedro Sánchez, com a nou president del govern espanyol. De moment, Sánchez només disposaria dels vots de Ciudadanos per ser investit.
El PSOE ha convocat per a aquest dissabte la consulta amb la militància perquè es pronuncie sobre els acords amb altres forces polítiques que permeten escollir el secretari general socialista, Pedro Sánchez, com a nou president del govern espanyol. Fins ara, Sánchez només disposaria dels vots de Ciudadanos per ser investit i necessita arribar a acords amb altres forces per aconseguir els suports necessaris per almenys ser escollit en segona ronda amb majoria simple.

La pregunta que farà el PSOE a la seua militància serà: “El PSOE ha arribat i proposat acords amb diferents forces polítiques per donar suport a la investidura de Pedro Sánchez a la presidència del govern. Dones suport a aquests acords per conformar un govern progressista i reformista?”. El resultat no serà vinculant.

Amb l’objectiu d’afavorir la participació, el PSOE celebrarà una campanya informativa entre la seua militància, que es durà a terme els dies 25 i 26 de febrer, tot i que a Pego eixa campanya no arribarà. La formació ha facilitat al màxim la participació habilitant la possibilitat de vot electrònic, a través de la plataforma MiPSOE. Podran votar electrònicament fins dissabte a les vuit de la vesprada.

La votació a les urnes se celebrarà al llarg de dissabte conforme als horaris aprovats a les bases, és a dir, durant vuit hores en els centres de votació amb 100 o més electors, i durant almenys quatre hores per als centres amb menys de 100 electors, de deu del matí a dues del migdia o bé de quatre de la tarda a vuit de la vesprada. Este últim és el cas de Pego. Amb 36 militants i joves socialistes amb dret a dir la seua, els socialistes pegolins tindran oberta l’urna des de les 10 del matí fins a les 2 de la vesprada a la Casa del Poble.

El resultat de la consulta no serà vinculant i haurà de ser ratificat posteriorment pel Comitè Federal del PSOE, que es reunirà el pròxim 29 de febrer segons ha aprovat també la direcció socialista.
693 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!