XXVII Volta a Peu a Pego

Ja tenim al tall la 27ena Volta a Peu a Pego, Cultural Dorsal 19 ja va preparant l’esdeveniment. Ja queda menys per a la XXVII Volta a Peu a Pego’09, enguany estrenem el nou mètode per a la classificació: “el xip” eina electrònica-informàtica que ens ajudarà a que no passi el de l’any passat, cada corredor portarà al seu damunt “l’aparatet” en qüestió i en passar per l’arc de meta quedarà automàticament classificat.

Dorsal-19 espera que tots, els molts, aficcionats al footing que pul·lulen pels caminals i altres indrets de Pego gaudisquen d’aquest esdeveniment esportiu que es fa per a tots vosaltres el dia 2 de maig a partir de les 5 de la vesprada en la pista d’atletisme del Pujol.


Aquest cap de setmana els corredors del dorsal-19 han estat en Canals, mitja marató i en La Vila-Joiosa la seva volta a peu, en Canals on corregueren 515 atletes. Carme Sal Ferrer quedà en el lloc 42 de la general amb un temps d’1 hora 24 min. 30 seg. sent la 1era classificada de la seva categoria V.A., també participaren en Canals Fernando Vicens Pastor en el lloc 84 amb 1 hora, 29 min. 39 seg. i Vicent Sala amb un temps d’1 hora, 34 min. 10seg.
En la Vila-Joiosa ens representaren els fallers Juanjo Arbona Escrivà i Ramon Alemany Sendra.

Ferran Ferrando
http://dorsal-19.blogspot.com/
536 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!