El III Curs de Composició de Bandes Sonores obri el període de matriculació

Aquesta mateixa setmana es presentava la III edició d’aquest curs que va consolidant-se a poc a poc com un dels referents de composició de bandes sonores a nivell nacional. Aquest es durà a terme del 13 al 17 de juliol i podran acudir 12 alumnes actius i 25 oïents. Els professors seran: Lucio Godoy, Roque Baños i Luis Ivars. Aquesta mateixa setmana es presentava la III edició del Curs de Composició de Bandes Sonores que, a poc a poc, va consolidant-se com un dels referents a nivell nacional, tant per la projecció del mateix com pel reconegut prestigi del professorat que en aquesta ocasió compta amb tres grans compositors reconeguts nacionalment i internacional dins del món de la música per a la imatge. Sense anar més lluny, dos d’ells, Lucio Godoy i Roque Baños, van ser finalista i guanyador, respectivament, en la darrera edició del Premis Goya a la millor Banda Sonora pel seu treball en els llargmetratges, ‘Los Girasoles Ciegos’ i ‘Los crímenes de Oxford’, respectivament. El tercer professor és Luís Ivars, president honorífic de Musimagen (Associació de Compositors per a l’audiovisual).

Alguna cosa més sobre els tres professors. De Lucio Godoy podem dir que és un reconegut compositor i productor musical d’origen argentí que ha estat guanyador i nominat diverses vegades al Premis Goya pel treballs com ‘Los Lunes al Sol’, ‘La educació de las hadas’ o‘Los Girasoles ciegos’, entre d’altres. Ell serà el professor titular d’aquesta III edició del MusipeG.

Per la seua banda Luís Ivars a més de ser el President Honorífic de Musimagen, és compositor de multitud de treballs com per exemple ‘La Dama Boba’ o ‘Tiempos de Azúcar’. En la III edició de MusipeG realitzarà una interessantíssima conferència relacionada amb el món de la música dins el món de l’art.

Per últim, Roque Baños, flamant guanyador del seu segon Premi Goya a la Millor Banda Sonora en 2009 pel seu treball a ‘Los Crímenes de Oxford’ d’Àlex de la Iglesia ha realizat l’autoria també de les bandes sonores de ‘Las Trece Rosas’, ‘Alatriste’ o ‘La Caja Kovak’. Ell serà l’encarregat de clausurar el III Curs de Composició de Bandes Sonores que es realitza a Pego del 13 al 17 de juliol, eixe mateix dia, el divendres, 17 de juliol.

El curs està dirigit a professorat i alumnat de música en general, músics professionals o amateurs, alumnat de composició, compositors, professionals, estudiants o amateurs de la imatge i en general a totes les persones amb un mínim de formació musical i molt d’interès per la música audiovisual. L’aforament de matrícula és per 12 alumnes actius i 25 oïents.

Es pot trobar més informació de la III edició del MusipeG a www.musipeg.com. També es podran veure treballs d’alumnes d’edicions anteriors, una galeria de fotos o preus, entre d’altres coses.
536 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!