Ximo Bordes nou president de la Junta Local Fallera

Comença una nova etapa a la Junta Local Fallera amb aquest canvi de presidència que es va produir dimecres en assemblea. Ximo Bordes substitueix així a Fernando Alemany al front d’aquesta institució festera que haurà d’afrontar en 2009 nous reptes. Dimecres passat per la nit en assemblea es va crear la nova executiva de la Junta Local Fallera de Pego que amb aquest canvi haurà d’afrontar els nous reptes de futur que vagen sorgint al voltant del món faller. Fernando Alemany cedeix el seu lloc de president de tres anys a Ximo Bordes, elegit per majoria de l’executiva. Aquest pegolí prové de la Falla Plaça i Natzaret, que té experiència com a president de la seua falla i a més, també ha estat involucrat en la Junta Local des dels seus inicis, el que fa pensar que coneix bé els seus mecanismes de funcionament, el que de segur li facilitarà la tasca que ara enceta.

La primera tasca a la que s’haurà d’enfrontar és l’elecció de la nova Fallera Major de Pego 2009, que segurament serà al voltant de l’estiu. La resta vindrà després.

Ximo Bordes estarà acompanyat en l’executiva de la Junta Local Fallera per Aquilino Domínguez, vicepresident, Marisa Sendra, secretària i Sole Seguí i Victòria Milvaques, tresoreres i la resta de membres de que desenvolupen altres càrrecs també importants en la tramoia executiva.
612 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!