Xavi Morant, Batiste Malonda i ‘El Castell’ d’Almoines, Arrels de la Marina i Joan Francesc Mira, premiats pel Casal Cultural

Aquesta nit el Casal Cultural tanca l’any amb una cloenda de luxe, una entrega de premis per a celebrar els 75 anys de la creació de la seua seu, la Casa del Poble. Els premiats són persones o entitats que representen els valors que defensa aquesta associació cultural pegolina. A les 11 de la nit està prevista l’entrega de guardons. El Casal Cultural volia acabar la commemoració dels 75 anys de la creació de la Casa del Poble amb bon sabor de boca i és per això que ha organitzat, per a aquest mateix divendres, una entrega de premis que reconeixerà la trajectòria de gent de casa i de la comarca i de la resta del país que comparteix els valors que defensa l’associació pegolina. I és que reconeix el president del Casal Cultural, Saül Ortolà, “teníem ganes de guardonar a la gent que estava col•laborant amb el casal, que ens aportava moltes coses, moltes idees, gent que ens estimem molt. Gent, com Batiste Malonda que hem vist castigada per les administracions públiques, per defensar una escola en valencià, una escola pública, gent com Francesc Mira que s’ha passat tota la vida estudiant, arreplegant el fil conductor de la història en moments puntuals, a gent com Xavi Morant que du tants anys a Ràdio Pego promocionant la cultura valenciana, d’arrel popular, la dolçaina i també a Arrels perquè hem estat col•laborant molt amb ells.”

Explicava Saül Ortolà que eixos premis s’emmarquen dins de les diferents activitats que han anat desenvolupant al llarg de l’any per a posar de relleu que “enguany és una data significativa perquè se celebra el 75 aniversari de la fundació de la casa del poble.”

Prèviament als premis hi haurà un sopar per als guardonats i per a la resta de gent que vullga compartir eixe moment. Sobre les 11 de la nit es procedirà a l’entrega de premis i com a postres la jornada comptarà amb l’actuació de La Butaca Teatre que presentarà l’obra ‘Don’t Worry’.


414 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!