El Musical a escena en Santa Cecília

El dissabte l’Agrupació Musical de Pego celebra Santa Cecília i ho fa dedicant el matí als més joves, amb un taller d’animació infantil per als alumnes de l’escola de música. A les 9 de la nit arreplegaran els educands i en passacarrer arribaran al Teatre Municipal per a, a les 10 de nit, donar començament al Concert de Santa Cecília que retrà homenatge als musicals. El Concert de Santa Cecília és un clàssic a Pego com en la resta de pobles que compten amb banda de música perquè ella és la patrona dels músics i cada any li reten homenatge amb un concert. A més, durant aquest esdeveniment també es dóna pas a nous educands, aquells joves que ja estan preparats per a formar part de la banda. Enguany seran 5, com explicava el director de l’agrupació musical Miguel Àngel Garcia Boscà.

Confessava Garcia Boscà que aquest concert és “un poc espacial perquè es pot dir que és el resum de tot l’any”. I és per això que sempre és preparat amb seny perquè agrade a tot el públic assistent. Enguany, per a poder aconseguir aquest fet, el director de la banda ha “preparat el concert basat en els musicals”, l’any passat, recordem-ho, va estar dedicat a les bandes sonores, així que l’Agrupació Musical de Pego no deixa, en certa manera, el món de l’espectacle cinematogràfic i teatral com a rere fons. Detallava Garcia Boscà que “no anem a tocar peces històriques,” ja que ha “volgut fer alguna cosa més moderna” i és per això que s’interpretaran els musicals “Hoy no me puedo levantar”, “Mamma Mia” , “West Side Story”, “Cats” o “El Hombre de la Mancha”.

El concert ha estat preparat, per part del director, “amb molta il•lusió” perquè reconeixia que “hi ha peces molt complicades” que espera que isquen bé i que agraden al públic ja que assegura Garcia Boscà que “en el concert de Santa Cecília es reconeixeran moltes peces.” Perquè la idea del concet és “interpretar una peça sencera, no només un fragment” el que farà que l’auditori reconega fragments coneguts dins el seu tot.

El concert tindrà lloc al Teatre Municipal a les 10 de la nit. Una hora abans, es procedirà a arreplegar els nous educands i en passacarrers s’arribarà al Teatre.
450 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!