Un miliar de persones es concentrà ahir a Pego “per la dignitat dels llauradors”


Vora el miliar de persones es donà cita ahir a la plaça de l’Ajuntament de Pego en la concentració convocada per la Plataforma per la dignitat del llaurador. Agricultors, alcaldes i regidors de diferents localitats de la Marina Alta, i de distints signes polítics, s’uniren en senyal de protesta i demanaren a la Unió Europea més atenció i solucions a la crisis de preus que viu el sector citrícola.
Tal com manifestà l‘alcalde de Pego, Enrique Moll, l’assumpte reuneix a diferents signes polítics perquè es tracta de defensar el agricultors.

El primer edil resumí les peticions dels manifestants, afirmant que «volem que s’ens escolte a Europa i no ens abandonen».


Moll presentà a Javier París, de la Unió de Llauradors i Ramaders, qui va llegir un manifest signat pels 15 ajuntaments de la província de Castelló que formen part de la Plataforma Per la Dignitat del Llaurador, vàries associacions que defensen els interessos del sector i localitats de la Marina Alta.


Manifest en que es es reflexava l’acord de les diferents comarques per organitzar i celebrar concentracions, com ara la de la Marina Alta ahir a Pego.

Manifest en què també es demana mesures de protecció dels cítrics, com llegia Javier París.


En finalitzar la concentració, el regidor d’Agricultura de l’Ajuntament de Pego, Andreu Dominguis, feia la següent valoració de la resposta a la convocatòria:1187 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!