Els veïns i veïnes de Pego triaran el nom nou pel carrer Eduardo Zaplana

La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Pego ha publicat les bases en la web institucional per iniciar el procés participatiu en què els veïns i veïnes censats a Pego poden triar el nom que va a tindre el carrer Eduardo Zaplana Hernández Soro.

L’ajuntament li retirarà el nom al carrer que es dedicà en el seu dia a l’expresident de la Generalitat i exministre, arran un acord plenari pres a instàncies d’una moció del Grup Municipal Socialista, després de l’empresonament preventiu de Zaplana per presumptes delictes de blanqueig, malversació i prevaricació.

Això va a ser a juny del 2018 i ara ha arribat el moment de què els habitants de Pego participen en el procés participatiu per triar el nom nou. Les persones censades poden proposar denominacions per al vial a través de la plataforma telemàtica anomenada PARTICIPANDO, a la que s’hi accedeix amb l’adreça http://participando.pego.org. Un comité de regidors i funcionaris farà una selecció entre els noms proposats, que no poden ser ni xenòfobes, ni racistes, ni violentes. La selecció del comité serà sotmesa una vegada més a consulta participativa per triar la proposta definitiva.

1387 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!