El Carnestoltes 2019 ha començat amb el pregó de Jordi Morera


La crosta, la Baixada del Riu Bullent, El Carnestoltes i la Pinyata són els eixos de la festa del Carnestoltes que el cuiner Jordi Morera realçà divendres passat davant desenes de pegolins i pegolines, en el seu pregó.
L’acte, organitzat per l’associació Atzaïla, i l’Ajuntament de Pego, s’inicià amb un passacarrer que partia de la plaça del mercat. Desfilaren els gegants i cabuts de Dianium Dansa junt amb la colla La Clandestina i gent d’Atzaïla. El passacarrer arribà a la plaça de l’ajuntament, on es concentraren desenes d’espectadors per gaudir de l’espectacle.

 

En l’actuació dels Gegants i Cabuts, un dels coets del drac de Diànium Dansa, defectuós, isqué directe cap el públic i impactà contra una jove d’uns vint anys i una xiqueta de 9. La jove s’emportà la pitjor part. El coet la ferí en el coll i en la boca i va haver de ser traslladada a la Fe de València perquè tenia cremades de primer grau. Segons Acció Urgent, que intervingué amb molta rapidesa en l’incident, la jove està bé, fóra de cap perill.


La festa continuà amb una actuació del grup professional de ball de Marc Pons, que interpretà «Un Carnaval en Venecia». I, després del pregó de Jordi Pons, que va ser retransmès per Apuntdirecte, la celebració finalitzà amb l’actuació de la muixeranga de la Marina Alta.

1515 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!