Turisme CV oferieix demà el seminari web “La paella i la cultura dels arrossos”

Turisme Comunitat Valenciana ha organitzat per a demà divendres, 18 de setembre, un seminari ‘online’ gratuït’ sobre ‘La paella i la cultura dels arrossos’, on personal expert en gastronomia debatrà sobre les oportunitats que ofereix la paella al sector hostaler i turístic en aquest moment marcat per la COVID-19.

El seminari s’integra en la campanya llançada sota la marca gastroturística L’Exquisit Mediterrani amb motiu de la celebració del World Paella Day i es realitza en col·laboració amb Gasterra, el Centre de Gastronomia del Mediterrani de la Universitat d’Alacant, amb el qual col·labora l’Ajuntament de Pego.

Turisme Comunitat Valenciana ha promogut una sèrie d’accions promocionals i formatives que giren entorn de la difusió de la cultura, la tradició, l’agricultura i el paisatge vinculats a l’arròs, dirigides tant a l’àmbit internacional com al propi mercat intern.

Entre elles, destaca la celebració d’aquest seminari web i la nova campanya ‘Cuina. Comparteix. Viu’, l’objectiu del qual és animar a cuinar, degustar i viure l’experiència de la cultura de l’arròs en qualsevol racó de la Comunitat Valenciana.

Cal recordar que el pròxim 20 de setembre se celebra el Dia Mundial de la Paella, un esdeveniment per a reivindicar l’origen en la Comunitat Valenciana i vincular l’impacte promocional del World Paella Day al paisatge de muntanya, mar i horta de les tres províncies de la Comunitat, bressol d’una cultura gastronòmica arrossera singular.

El seminari de demà divendres s’iniciarà a les 12 del migdia, amb una hora i mitja de duració. Més informació, programa i inscripcions: consultar ací
847 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!