Torna el Pego Film Festival

La II edició porta moltes novetats, enguany hi haurà tres cicles, Buñuel, Godard i Coppola, amb tres pel•lícules cadascun concentrats en dos mesos, octubre i novembre. A més les projeccions seran els dijous a les 10 de la nit. El preu per pel•lícula és de 3 euros i l’abonament per totes les pel•lícules de 20 euros. La regiduria de joventut continua apostant pel cinema clàssic en la II edició del Pego Film Festival. La filosofia del projecte és la mateixa que la de la I edició, assegura el regidor de l’àrea, Ricardo Cabrera, que explica que l’objectiu és “que les persones tinguen accés a una sèrie de pel•lícules que són molt difícils de vore en pantalla gran.” Enguany, el Pego Film Festival es concentra en dos mesos, aquest, el d’octubre i el que ve, novembre. La raó és fàcil “el teatre té moltes altres activitats i al Pego Film Festival no li senten bé aturades de 15 dies, per exemple”.

A més el festival canvia de dia. Si l’any passat les pel•lícules es projectaven divendres, en aquesta segona etapa, es projectaran el dijous a les 10’00 de la nit, ja que assegura Cabrera, “el divendres la gent té més coses a fer i dijous no hi ha res.”

Pel que fa als cicles en aquesta ocasió en trobem 3 que mantenen una certa continuïtat amb els de l’anterior edició. Explicava Ricardo Cabrera que “el que més va agradar va ser el neorrealisme italià i que un dels directors que es projectaran, el francés Jean Luc Godard, és seguidor de Rosellini” tenint així en compte també a un país importantíssim en la producció de cinema europeu, França. De Godard es projectaran “El desprecio”, “Una mujer casada” i “Weekend”. Luis Buñuel és un altre dels elegits, un dels més internacionals cineastes espanyols, d’ell es podran veure “Viriadana”, “El angel exterminador” i “Bella de dia”, més coneguda com “Belle de jour”. Com a director actual, encara en vida, el regidor de joventut ha triat a Francis Ford Coppola, d’ell es projectaran “Apocalipsis Now Redux”, que és la que estrena la II edició del Pego Film Festival, “Rebeldes” i “Dràcula de Bram Stoker”.

Així que la II edició del Pego Film Festival que comença aquest dijous, 2 d’octubre, a les 10 de la nit al Teatre Municipal, comptarà amb la projecció total de 9 pel•lícules a un preu de 3 euros per pel•lícula o 20 euros totes elles. Ricardo Cabrera “espera que la gent reconega l’esforç de trobar pel•lícules de 35 mm.”

659 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!