La lliga de futbol sala s’enceta amb normalitat

Els dimecres tornen els resultats d’aquesta lliga que va començar dissabte passat. Enguany els jugadors comptaran amb una assegurança per lesions per aproximadament 20 euros. A més, des de la segona ronda no es podran aplaçar partits. Finalment són 19 els equips que conformen la nova lliga de futbol sala masculí, ja que dos equips no van entregar a temps les seues dades. Així enguany continuaran tenint un equip que descanse durant el cap de setman. Una altra novetat que comentava el vicepresident del Club, Fernando Garcia, és que en aquesta temporada “faran una assegurança a un cost d’uns 20 euros per persona.”

Pel que fa a la problemàtica de l’espai del terreny de joc, finalment es que es farà és “apurar els partits al Pavelló Cobert”, assegura Padequilo. Un pavelló, recordem que és compartit, entre d’altres pel bàsquet i el futbol sala femení. Així segurament els dissabtes es jugaran tres partits i la resta diumenge de matí, convocant-se aquests més enjorn. Els que queden s’intentaran jugar dijous, però si no es poguera “perquè molts joves estan estudiant fora entre setmana”, aclaria Pade, doncs “es traslladaria al Club de Tennis, però el mínim possible ja que cobren 20 euros i a més hem de pagar 30 euros per l’àrbrit. I tants diners no es poden assumir.”

Una darrera novetat és que a partir de la segona ronda no es podran aplaçar partits pel que es deriva de l’anteriorment comentat, aprofitar al màxim el pavelló.

Dir també, canviant d’esport, que diumenge a les 12 del migdia es presenta el futbol base al Cervantes. Es presentarà un equip de cadet, dos d’infantil, 3 d’alevins, 2 de benjamins i 2 de pre-benjamins.
766 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!