Teleassistència a les víctimes de la violència de gènere

Servei de teleassistència a les víctimes de la violència de gènere que ha sol·licitat la Mancomunitat de Serveis Socials de Pego, Atzúvia i les Valls.
El servei es basa en la utilització de les últimes tecnologies en telefonia mòbil i telelocalització per garantir a totes les víctimes de violència de gènere un instrument per previndre les agressions. Amb això es preten fomentar la confiança de les víctimes en elles mateixa de manera que puguen dur a terme un vida el més normal possible.

El sistema és molt semblant a la teleassistència per a gent gran i consisteix en un aparell mitjançant el qual les usuaries poden posar-se en contacte instantàniament amb un centre d’assistència específic. Des d’aquest centre poden intentar aconsellar la víctima en cas de crisi i també posar-se en contacte amb les forces i cossos de seguretat en cas d’amenaça per a la dona. El contacte amb el centre d’atenció ha de poder establir-se en tot moment, les 24 hores al dia els 365 dies de l’any, tan sols prement un botó o amb la modalitat de mans lliures.

Les víctimes de la violència de gènere necessiten una ordre de protecció judicial per poder sol·licitar este servei, que és gratuït i que es pot demanar a les oficines de la mancomunitat al carrer Sant Agustí nº6.
474 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!