Desastros cap de setmana per al futbol Pegolí.

Els rogets reben una maneta i ja estan a sols un punt del descens.

CD Eldenc 5 Pego CF 1  
Res que dir del partit d’ahir al Pepico Amat. El resusltat de 5 a 1 haguera pogut ser més abultat ja que l’Eldenc va gaudir de la possibilitat de transformar un penalti que el pal es va encarregar de rebutjar.
Amb aquesta derrota el Pego entra de plé als llocs perillosos de la taula, el revulsiu per a tornar a ser l’equip de principi de temporada, tal vegada, pase per fer alguns canvis.

Pego CF “B” 2     Reial de Gandia 3
 
Els xicots de Ximo Piera ho van intentar pero no van poder aconseguir doblar a un Reial de Gandia que, menys fort que temporades passades, sempre confecciona un dels millor equips de la categoria. Els gols del Pego els van aconsseguir Manolo i Fdo Alentado. El Pego B va tornar a jugar sense porter i el més curiós es que no tinguera a cap de categories inferiors. Una llàstima, perque en cas d’haber tingut en la porteria un jugador de garanties, l’equip de Ximo Piera havera sumat el sisé partit invicte. Tot i jugar sense porter, van estar a punt d’empatar en l’ultim minut.

I encara que el Pego B va jugar sense porter, el del juvenil no es va estrenar perquè el seu partit contra el Foietes de Benidorm al igual que tot el futbol base per culpa de l’oratge.
 
 
BÀSQUET
 
Una de cals i l’altra d’arena.
 
Senior Masculí
CB Pego 57      Aigues de Calp 47
 
 
Senior Femení
CB Pego 42     CB Alginet “B” 55
 
El Junior Femení va descansar.
 
Totes aquestes informacions i altres mes ampliades a ESPORT A RADIO PEGOOOOOOO, el programa esportiu de la nostra emisora que el conta cada dilluns de 10 a 11 de nits totes les incidencies de l’esport a Pego.
392 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!