Rastrell de les Montepego Internacional Ladies Club

Molts dels residents aportaren objectes propis i importats al rastrell que es va celebrar durant tot el matí en els aparcament de la urbanització.
Més de 200 persones participaren en l’esdeveniment que va culminar amb un concurs de paelles. Sense dubte els cinc participants en este concurs gastronòmic no van tindre molta competència i és que la cuina autoctona va introduint-se poc a poc entre els nostres veins extrangers. Com a mostra el resultat del certàmen, que el va guanyar un pegolí.

La presidenta de l’asssocació Lucia Vallejo explicava a ràdio pego el destí de l’import recabdat en esta jornada solidària i que copntinuarà destinant-se com ja ve siguent habitual a les assocacions del municipi. En principi, i degut al dia internacional contra la violència de gènere, les montepego internacional ladies club tenen previst donar part de la recaptació al grup de dones Cabal de PegoEl proper 25 de novembre l’agrupació té previst celebrar el seu ja tradicional sopar de nadal. Un acte en que les dones de montepego aprofiten per recabdar fons per a les seves causes benefiques.
363 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!