25é Aniversari del Ceam de Pego.

Ahir diumenge es va donar per finalitzada la setmana commemorativa del 25é aniversari del ceam de Pego.
El centre d’atenció al major va clausurar amb un dinar popular, al que assistiren més de 400 comensals, una setmana de festa i celebració marcada per les múltiples activitats.

El Taller de risoteràpia, el bingo o el taller d’alzeimer han estat algunes de les activitats organitzades amb motiu de la celebració. Una festa en la que no podia faltar la música i el ball de la mà de l’orquestra del ceam de nules, les dançaires d’uixola i les verbenes. També una exposició que aglutinava els millors treballs manuals dels usuaris en els ultims 25 anys s’ha pogut visitar a la casa de cultura fins aquest cap de setmana.

Amb més de 1400 socis, el ceam ofereix servei d’enfermeria per a tots els socis, també servei de fisioteràpia i taller de memòria. El ioga, la pintura, el valencià, l’anglès i la informàtica són també algunes de les ocupacions que es realitzen des del centre pegolí, que conta també amb una coral pròpia.

El ceam va recuperar al mes de setembre el servei de perruqueria i ja ha obert el termini per seleccionar l’empresa que gestione el servei de cafeteria del centre que actualment no està en funcionament. La seva directora, Maruja Aparisi, explicava a ràdio pego que la principal necessitat del ceam és la d’aconseguir un nou centre on puguen realitzar-se totes les activitats programades sense que els socis hagen de desplaçar-se per diferents punts del poble.


El centre conta actualment amb tres funcionaris de conselleria i està gestionat per l’empresa privada Acer. En el dinar de germanor celebrat ahir i que va anar a càrrec de l’ajuntamnet van estar presents diferents representants municipals així com un nombròs grup d’ausuaris. En el programa taula oberta de dijosu que ve esperem tindre mab nosltra a una representació del centre encapçalada per la seva directora amb qui parlarem de la història d’esta institució i també del seu futur.
416 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!