Successos. Robatoris i accidents.

El dilluns passat es donaren tres intents de robatori en diversos vehicles al municipi, a dia de hui encara no és coneix el parador d’una Renault Express de color roig que va ser furtada el passat divendres a la partida de les sorts.
En esta mateixa zona va ser assaltada una casa propietat de residents estrangers de la que es va sostraure un ordinador i diversos efectes personals. Això va ser aquest dilluns, però ja la setmana es van produir robatoris en diferents immobles del municipi.

Les oficines de la Immobiliària J i M propierties van ser assaltades per la força dijous a la nit. Els lladres van emprar una pedra d’obra per trencar els vidres de la porta d’entrada i aconseguiren emportar-se dos ordinadors, un portàtil i una càmera digital.

El passat divendres la policia local va rebre l’avís que havien sorprès dues dones naturals d’Elx en un domicili del municipi. Els propietaris no van detectar la desaparició de cap bé personal, a diferència dels veïns dels bungalows del carrer la Pau, a qui se’ls va sostraure diverses carteres a principi de la setmana passada.

No podem acabar aquest resum dels successos esdevinguts al municipi del poble, sense parlar d’accidents de trànsit. Així, en la matinada de dissabte un jove va col•lisionar contra les tanques que barren el pas en alguns carrers perpendiculars a l’avinguda Fernando Alemany. El conductor no va partir conseqüències però el vehicle va quedar greument afectat.

També dissabte per la vesprada va tindre lloc a la CV-700 la carretera que uneix Pego amb el Verger, l’accident d’un turisme que va col•lisionar contra diversos porcs senglars. El conductor del vehicle va resultat il•lès mentre que el cotxe sí que va quedar danyat més seriosament. I és que en total van ser tres exemplars de porc salvatge, d’entre 20 i 48 kilograms, els que van resultar mortalment ferits amb el xoc.


333 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!