Nova conducció per al Barranquet de la carretera de el Verger

L’alcalde negocia la nova infraestructura que es realitzaria a mateix temps que les conduccions del clavegueram de Penyaroja. L’Ajuntament de Pego està portant a terme negociacions amb la Direcció Territorial de Infraestructures per tal de reconduir el llit del Barranquet que travessa la cv 700, la carretera Pego a el Verger. Aquest torrent es desborda quan hi ha pluges abundants, i provoca talls en la carretera, amb les conseqüents molèsties per als usuaris del vial.

Les negociacions les va dur a terme el mateix alcalde de la localitat la setmana passada quan es reuní amb Luis Fernando Parra, director territorial de l’àrea, i José Maria Silesio, encarregat de carreteres al nord de la província d’Alacant. L’Alcalde va voler aprofitar les gestions de sol•licitud que l’Ajuntament està fent per a l’empresa Fadesa en quant a la canalització de les aigües residuals des de Penyaroja fins la depuradora de manera que s’aprofiten les obres i es realitze una nova canalització del Barranquet.

Tal i com explicava l’alcalde a ràdio pego, Fadesa necessita el permís de la direcció territorial per tallar la carretera i procedir a les obres de construcció de les canalitzacions que anirien per sota del vial. La concessió del permís seria molt favorable per a l’empresa que d’altra manera necessitaria molt més temps i diners en unes canalitzacions que anirien per sobre la carretera. Per tot això, l’alcalde vol que s’aprofiten les obres, que es canalitze de nou el Barranquet i que les despeses de la infraestructura vagen a càrrec de Fadesa.

Tot i que de moment no hi ha confirmació oficial, Ortolà assegura que la proposta va tindre una molt bona acollida.
445 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!