SUCCEÏTS: homicidis, maltractaments, rescats i narcotràfic.

La Guàrdia Civil deté a un home en Carlet acusat d’ assassinar a colps al veí d’Oliva.
Maltractament a la Vall de Gallinera.
Rescaten un pescador a La Safor.
Colp al narcotràfic a Moraira.

La Guàrdia Civil deté a un home en Carlet acusat d’ assassinar a colps al veí d’Oliva.

Els investigadors sospiten que el mòbil del crim es passional. Este es el quart assassinat que es produeix al municipi en els últims mesos

La víctima tenia el cap destrossat a causa dels nombrosos colps que va rebre. L’assassí de Federico Gallardo, el veí d’Oliva que va aparèixer mort el dilluns en un camp de tarongers, es va encruelir amb la seua víctima, segons es desprèn de l’autòpsia realitzada al cadàver.

La víctima va ser trobada amb la seua cartera i pertinences, per la qual cosa els agents van descartar la hipòtesi del robatori. Federico tenia una novia d’ètnia gitana i la Guàrdia Civil va centrar la investigació en l’entorn d’esta dona.

Les indagacions que va realitzar el grup d’homicidis de la Benemèrita van donar com resultat la detenció a última hora d’ahir del sospitós a Carlet. L’home arrestat, també d’ètnia gitana, és l’anterior company sentimental de la novia de Federico, per la qual cosa tot pareix indicar que es tracta d’un crim passional.

Segons va confirmar el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Antoni Bernabé, els colps que presentava la víctima van ser propinats amb la trapa d’una sèquia. El difunt és germà del conegut pintor olivenc Manuel Gallard

A Oliva durant els últims quatre mesos s’han produït altres dos homicidis. El primer d’ells va tindre com a conseqüència la mort d’un indigent a les mans d’un altre per culpa d’una discussió. L’home també va aparèixer mort en meitat d’un hort prop del nucli urbà de la localitat i el presumpte homicida va ser detingut per la Guàrdia Civil.

El segon homicidi, més recent, va ser la mort d’un home a les mans del seu propi fill com a conseqüència d’un colp amb una aixada en el cap.
————————————————————

Maltractament a la Vall de Gallinera.

Un home fereix la seua companya sentimental després de tirar-la des de la terrassa d’una casa en Benirrama

Un home de nacionalitat boliviana va ser detingut el dilluns per la Guàrdia Civil en Benirrama (la Vall de Gallinera) després d’espentar a la seua companya sentimental i tirar-la des de la terrassa d’una casa. La dona va caure d’una altura aproximada de sis metres i va haver de ser traslladada en ambulància a l’hospital comarcal de Dénia on va ingressar amb pronòstic greu. Mentrestant, el seu agressor va ser detingut per agents de la Guàrdia Civil de Pego i se li acusa d’intent d’homicidi.


Els fets van ocórrer diumenge passat, dia de Nadal, i la baralla entre la parella la va presenciar una parella d’amics que estava passant el dia amb ells. Segons pareix va ser esta parella la que va avisar als efectius de la Guàrdia Civil.

Després d’espentar-la el seu company sentimental, la víctima es va precipitar des d’uns sis metres i va caure en el pati interior d’una altra vivenda confrontant. Quan van arribar els serveis sanitaris, la dona estava molt dolorida i encara commocionada per la violenta caiguda des de la terrassa de la casa. La vivenda en què van ocórrer els fets està situada en el carrer de l’Almàssera.
——————————————————————-

Rescaten un pescador a La Safor.

L’home va estar una hora a la deriva en la costa de Gandia Altres mariners que pescaven en la zona van esbrinar el cos surant

Un grup de pescadors que es trobaven en la platja de Gandia van salvar ahir la vida a Francisco Segura al descobrir-lo surant en el mar després d’haver caigut de l’embarcació en què es trobava pescant enfront de la costa.

Segons pareix el mariner gandià feia ja més d’una hora que romania en el mar segons van assenyalar tant en el Club Nàutic com en la Confraria de Pescadors del Grau. Des de la costa van alertar a una altra embarcació pròxima de la presència del pescador a la deriva. L’embarcació de Salvador Ripoll prompte va veure els gestos d’auxili que es llançaven des de la platja i va acudir en auxili del telliner que es trobava en l’aigua.

el mariner rescatat el van portar fins a l’hospital Francesc de Borja, on ahir encara romania ingressat. Ja que l’aigua gelada i el temps que el mariner va passar en l’aigua li van provocar una hipotèrmia.
——————————————————————————-

Colp al narcotràfic a Moraira.

Més de 3 tones d’axís han sigut intervingudes i set persones han estat detingudes a la platja de Moraira


La Guàrdia Civil va detenir set persones i van confiscar 3.270 quilograms d’axis repartits en més d’un centenar de paquets, a més de dos turismes de gran cilindrada, una embarcació semirígida i deu bidons de gasolina, en una operació contra el tràfic de drogues a la platja de l´Andragó de Moraira.

Segons fonts de l’Institut Armat, , cinc de les set persones detingudes són de nacionalitat marroquina i les altres dues d’origen rumà.

656 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!