Projecció del Col.lectiu en Defensa de La Terra al Casal Cultural

Serà demà dijous a les 7 hr de la vesprada.
També,el grup Scout de Pego està realitzant la seva Campanya de Nadal Solidari amb la recollida de joguets per als xiquets més necessitats. Demà dijous, i al Casal Cultural, el Col•lectiu en Defensa del Territori projectarà el documental “Reflexions sobre l’Urbanisme a la Marina alta, El cercle viciós?” realitzat per Pau Soler i Jordi Llorenç. La projecció començarà a les 19h i en acabar hi haurà debat sobre el tema.

El col•lectiu aprofitarà l’ocasió per posar a la venda les samarretes confeccionades per la plataforma de comarques del País Valencià, els fons de les quals seran destinats a finançar les multes a les que s’han d’afrontar diversos membres del col•lectiu.


El grup Scout de Pego està realitzant la seva Campanya de Nadal Solidari amb la recollida de joguets per als xiquets més necessitats. Durant la jornada d’ahir una taula instal•lada a la plaça de l’Ajuntament va funcionar com apunt de recollida a l’igual que ho farà demà dijous des de les 10 del matí fins les 7 de la vesprada.

533 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!