Els patges reials arribaran amb l’any nou

Les seves majestats, els Reis d’Orient ja s’han posat en contacte amb les autoritats del municipi per a comunicar-los l’arribada dels patges de Melcior, Gaspar i Baltasar, que estaran el dia 1 per la vesprada al Teatre Municipal, per a replegar les cartes dels més menuts. Les seves majestats també han comunicat que arribaran el 5 de gener en cavalcada a partir de les 6 de la vesprada.

Amb el nou any acabat d’estrenar arribaran a Pego els patges dels Reis d’Orient que han fet un gran trajecte per a replegar les cartes de tots els xiquets. Des de les 4 de la vesprada hi hauran atraccions infantils a la Plaça del Mercat per què l’espera siga més agradable.

A partir de les 17.30 hores arribarà a cavall i acompanyat per la colla de dolçainers i tabalaters La Clandestina, l’emissari dels patges i mig hora després es calcula que faran l’aparició els patges de les majestats d’Orient que després de passar pel Convent, pujaran pel carrer Mestre Berenguer i Sant Ferran fins la plaça del Mercat.

Al Teatre municipal es procedirà al lliurament de les cartes per part dels més menuts per a que les facen arribar a les seves majestats els Reis d’Orient.

Les seves majestats, els Reis d’Orient també volen fer saber a tots els xiquets i xiquetes de Pego que el dijous 5 de gener a partir de les 7 de la vesprada arribaran al poble per a fer la tradicional cavalcada.

L’itinerari sera el següent: Carretera de Sagra , Avinguda Jaume I, Carrer Major i Plaça de l’Ajuntament, Des d’on és dirigiran a tots els pegolins i pegolines per a saludar-los i fer-los saber qui ha estat l’afortunat amb el premi de l’Associació de Comerciants.

En acabar, Melcior, Gaspar i Baltasar abandonaran el municipi per la Plaça Mayorazgo Cendra, Sant Agustí i Pla de la Font.


797 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!