A Pego es reparteixen més de 450.000 € de la loteria de Nadal

Les vendes de loteria de Nadal han pujat enguany; no només a Pego sinó també a la resta de la comarca. I es que tothom coincideix a indicar que la venda de la loteria de Nadal és un negoci en alça. També augmenta la venda dels dècims per telèfon i per Internet, jugant aquest últim mitjà, un paper cada vegada més important en l´increment total de les xifres.
Des del Saurí d´Or de Pego calculen que repartiran més de 450.750 euros en premis de 100, 120 euros i reintegraments. Una xifra que, donat que no ha tocat cap premi dels importants, no està gens malament. Un dels números de la pedrega que té una dotació de 120 euros és el 00950.

Hem de tenir en compte que la Loteria de Nadal no només es ven a les administracions, si no que també hi ha moltes associacions que venen els seues participacions per tal de traure beneficis i poder tirar endavant amb les despeses econòmiques que se’ls presenten al llarg de tot l’any i aquestes vendes es reparteixen per molts punts del territori. Això és el que ha passat amb la Falla Montortal- Torrefiel de València, que ha sigut agraciada amb el segon premi de l’extraordinari de Nadal. I eixe premi ha arribat fins a Pego. Alguns dels nostres veïns i veïnes han sigut tocats per la sort gràcies a Pepita, que dugué fins ací les participacions.


541 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!