Successos: el cadàver trobat a Ondara va morir violentament


L’autòpsia realitzada al cadàver localitzat ahir a Ondara en avançat estat de descomposició ha revelat que la persona, va morir de forma violenta. A més, els tres detinguts per robar 197 cases i cotxes a la comarca han passat un roda de reconeixement davant víctimes dels atracaments. Decreten llibertat amb fiança per a les imputades en la secta “àmbar”.

El grup d’Homicidis de la Guàrdia Civil d’Alacant investiga la mort d’una persona trobada dimecres al matí per un veí d’Ondara en la partida Marjals, davall d’un pont pel qual discorre l’autopista AP-7 al seu pas pel municipi de la Marina Alta. Les restes mortals del cos es trobaven en avançat estat de descomposició. Des d’un primer moment es va pensar que el cadàver pertanyia a un home donada la seua estatura, més d’1’80 metres.

Un veí va localitzar el cos i va donar l’avís a la Policia Local. El cadàver es trobava amagat entre runes, plàstics i les restes de diversos mobles en un abocador incontrolat que passa totalment desapercebut des de l’autopista, al trobar-se just davall del pont.

En un primer moment es va pensar que la mort podria haver sigut natural si s’haguera confirmat que l’home era un indigent. Ara, les investigacions prendran un nou curs després de transcendir que en els resultats de l’autòpsia s’ha pogut saber que el subjecte va morir com a conseqüència d’un acte violent.

D’altra banda, les tres persones que van ser detingudes a principis de mes de juny i estan acusades d’haver comés un total de 197 atracaments a habitatges de la Marina Alta van comparèixer aquesta setmana en el jutjat de Dénia. Els tres ciutadans estrangers, que actuaven amb violència segons van explicar fonts policials, van ser sotmesos durant la jornada a una roda de reconeixement. A ella van acudir víctimes de diversos atracaments a vivendes precisament de la comarca.

Segons les mateixes fonts policials, els detinguts, dos algerians i un palestí, tenen antecedents i han sigut ja reconeguts per ciutadans víctimes d’atracaments en la comarca de la Marina Alta però també en la del Baix Segura. De fet, no es dedicaven només a furtar en cases, on entraven amb els inquilins en el seu interior, sinó que també cometien robatoris de cotxes.

El modus operandi que solien utilitzar es basava en robar un utilitari al Baix Segura o en la perifèria de la ciutat d’Alacant i utilitzar-lo per a robar en les vivendes sobretot en les de la Marina Alta. Amb un d’eixos cotxes van protagonitzar en el mes de maig una persecució espectacular des del Poble Nou de Benitatxell fins a Calp.

I pel que respecta al cas de la secta Ambar, el titular del jutjat número 7 de Dénia va ordenar, a principis de setmana, la posada en llibertat amb càrrecs i sota fiança per a les dos persones que romanien a la presó com a presumptes integrants de la suposada secta que va ser desarticulada a la Marina Alta, segons va assegurar l’advocat defensor, Paco Ballester.

El jutge ha exigit una fiança de 6.000 euros per a la presumpta màxima responsable del grup sectari, identificada com V.A.R., de 48 anys i natural de Madrid, coneguda com «Vibhuti». A més, el magistrat hi ha establert una fiança de 3.000 euros per a la segona persona que també roman a la presó per aquests fets, identificada com a N.C.H.H., de 47 anys i nacionalitat francesa. Així, ambdós acusades romandran en llibertat amb càrrecs fins que se celebre el judici, amb la data encara per determinar.

809 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!