Esports: el diumenge és celebra el II campionat de columbicultura de la Fira


Per altra banda, Els xiquets de l’Escola d’Orba que van quedar campions autonòmics davant Piles van realitzar una exhibició de raspall a Pego.

El proper diumenge els colombaires de Pego posen punt i seguit a l’esport de la columbicultura amb el segon concurs de la fira. Serà un espectacle que comptarà amb la presència de les autoritats locals i la música de la clandestina. A més a més també es realitzarà un sorteig de coloms com es feia abans, de forma que el públic serà propietari per un dia dels diferents coloms que participen a la prova. Prop de 70 coloms, quatre per colombaire, participaran de la prova. Ho explicava el seu president i col•laborador del programa Pols i Vent de Ràdio pego, José Santamaría.

Esta es la segona ocasió que els colombaires participen a la fira i la seua intenció es involucrar-se any rere any en les festes. Per altra banda, Santamaría anunciarà el proper diumenge una gran noticia que permetrà a Pego disposar del millor concurs de columbicultura de tota Espanya.

Canviem d’esport, però no deixem les disciplines autòctones perquè ahir per la vesprada des de l’Escola de Pilota d’Orba es van realitzar dues partides d’exhibició de raspall que van tenir com a protagonistes els xiquets que van quedar campions autonòmics. Els xiquets van demanar que s’asfaltarà el carrer perquè la pilota no bota bé.

El responsable de l’escola de pilota d’Orba Vicent va agrair la partida que es va organitzar per a la fira.

A Orba fa 6 anys que es treballa amb la pilota i enguany comencen a recollir-se els fruits del treball realitzat al llarg de tot aquest temps. Hi ha 40 xiquets a l’escola, dels quals el 90% són d’Orba i la resta dels municipis del voltant.
803 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!