Sopar benèfic a favor dels xiquets i xiquetes malalts de càncer

L´Associació de Ladies de Monte Pego ha organitzat per al proper diumenge “La Festa de la Verdura” amb una finalitat benèfica. Els diners que es recapten aniran destinats als xiquets i xiquetes que estan ingressats per càncer a l´Hospital General de València. A més, una part dels beneficis també estarà destinada a l´Institut Oncològic del cap-i-casal.
Diverses són les qüestions que confluiran al proper acte organitzat per l´Associació de Ladies de Monte Pego. Enguany la “Festa de les Verdures” es trasllada a Pego, més concretament al Saló Fillol´s, per a, entre d´altres coses, apropar cultures. Per a mostrar al poble una celebració típica de la cultura anglesa i alemanya que simbolitza la fi de la recollida de la collita de verdures i fruites al camp. Una data en la que es comparteix l´esforç fet durant la temporada de treball. És per això que el aquesta festa duu incorporat un ball que potencia la interacció entre els ballarins, ja que s´ha d´anar canviant de parella a mesura que s´avança amb la música.

L´elecció de Pego per a dur endavant el sopar benèfic, és un intent, per part de l´associació d´interrelacionar dos societats: l´estrangera que habita Monte Pego i la pegolina. Per a facilitar que una banda i altra acudisquen a l´event, les Ladies de Monte Pego han previst dos horaris diferents. A les 7.30 de la vesprada, amb horari europeu, està previst el sopar, amb un cost de 30 euros. La segona convocatòria és per a aquelles persones que vullguen passar-se després de sopar per a ballar i prendre alguna copa, a més de per solidaritat. L´entrada a partir de les 9.30 de la nit és de 10 euros.

Els diners que es recapten en aquest acte es destinaran als xiquets i xiquetes malalts de càncer que estan ingressats a l´Hospital General de València. Part d´aquesta recaptació també es destinarà a l´Institut Oncològic del cap-i-casal.


456 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!