El Pego després de la victòria ix del forat

També repassarem la primera jornada de futbol sala que va deixar a 6 equips amb tres punts, encara que per golaveratge els líders són Fontaneria Hilariet/L’encontre i Pa Variar que guanyaren els seus partits per 10-1. El Pego va vèncer diumenge a l´Alone per la mínima en un partit que va tenir els ingredients bàsics per a passar una bona vesprada de futbol i per contemplar si els rogets repetirien victòria. El mal d’ull es va desterrar ben aviat vist el gran joc amb que van començar a desplegar els futbolistes d´Eres. Als pocs minuts d´iniciar-se el partit el Pego va tindre dos ocasions per a batre Pepitu, meta de l´Alone.

En aquestes, l´Alone es va adonar de que el Pego no era l´equip que mostra la classificació, sinó un conjunt que pensa, treballa i executa. Els locals s´agradaven. Sols faltava la diana que coronàs el lloable esforç d´uns jugadors que ja tenen una identitat més definida. I la sort a la fi es va aliar amb Juan Carlos Eres al minut 40, després d´un tant de Castelló, que es va avançar a l´eixida del porter” Pepitu i va pentinar l´esfèric a gol. El jugador, que no havia començar la temporada com a titular, va voler agrair al míster la seua confiança i li va dirigir una salutació amb molta complicitat.

A més, la diana va tenir un valor doble, potser triple, ja que a més de ser d´eixes psicològiques, per entrar quasi al descans, i a més pel propi valor numèric, va servir per a espolejar-se el mal sabor de boca d´haver-se quedat en inferioritat, després de l´expulsió de Turbi, que va donar un innocent “cachete” a un rival.

Després del descans i amb el record encara recent de la remuntada del Jove Espanyol dos jornades abans, Eres ho va tenir clar. El seu salvoconducte cap a la victòria es resumia en aguantar el marcador durant el segon temps. I així va ser, tot i que s´haurien de destacar tres intervencions de Flor que varen valdre el seu poder en or. Al final, el triomf va servir per a què l´afició rogeta fere les paus amb els seu equip, rendint-los els primers aplaudiments posats en peu, que els jugadors van tornar des del centre del camp. Final Feliç.

El Dénia i l´Oliva també van guanyar els seus respectius partits. Dénia 3 Horadada 2. Oliva 2- Puçol 0. Amb aquestos resultats la classificació pel que respecta als grups de la Marina i la Safor del grup sisé de la tercera divisió és la següent. El Dénia se situa en llocs de promoció, obtenint un quart lloc; l´Oliva se situa en la novena posició i el Pego ix dels llocs de descens per a col•locar-se en un tranquil tretzé lloc amb 8 punts.

La setmana que ve el Pego es desplaça a Onda.

RESULTATS DARRER CAP DE SETMANA

BASQUET.
Victòries dels sèniors (2 de 2) que encapçalen les seues classificacions. Però perden els juniors.

SÈNIOR MASCULÍ. Primera grup C.
Segona jornada. Dissabte, 7-10-06. 16h. 30m.
Nou Bàsquet Alzira B 52 – CB Pego 66.

SÈNIOR FEMENÍ. Preferent grup D
Segona jornada. Diumenge, 8-10-06. 12h.
Al Pavelló Ausiàs March.
CB Pego 69 – Decorfang – CB Oliva 33.
S’esperava un derbi de la marjal molt renyit, però el Pego va arrasar a l’Oliva.

JUNIOR MASCULÍ. Primera grup D
Segona jornada. Dissabte, 7-10-06. 19h.30m.
CB Pego 61 – Expobar Gandia Bàsquet B 75.

JUNIOR FEMENÍ. Preferent grup B
Segona jornada. Dissabte, 7-10-06. 19h. 30m.
Al Pavelló Ausiàs March (els dos juniors juguen simultàniament)
CB Pego 42 – El Pilar B 55.

FUTBOL

Tercera divisió grup 6.
Diumenge, 8-10-06. 17h. 30m. Al camp del Cervantes.
Pego CF 1 – CD Alone de Guardamar 0.

El Pego CF B (segona regional grup 11) i el juvenil (segona regional grup 5) descansaven. No hi tenien lliga,

Els cadets A del Pego CF varen jugar el dissabte 07/10/06 el seu partit endarrerit de la primera jornada a Benidorm amb el resultat: