S’inicien les inscripcions de les escoles oficials d’idiomes


Els alumnes de la Marina Alta que vullguen cursar estudis d’idiomes ja poden formalitzar les preinscripcions per a les escoles oficials d’idiomes de Dénia i Xàbia. En ambdós municipis, s’imparteix alemany, francès i anglès.
Les preinscripcions es poden efectuar per Internet a l’adreça www.eoibenidorm.com des del 15 de juny al 15 de juliol. També es poden realitzar les preinscripcions al Departament d’Educació de Dénia, al carrer Germans Gavilá Ferrer. A Xàbia els interessats es poden dirigir a la Casa de Cultura, situada en la Plaça de Baix. El període d’inscripció en aquest cas és del 15 al 30 de juny i en horari de 10 a 13 hores.

Deuen preinscriure’s totes les persones interessades a cursar estudis oficials d’idiomes excepte els alumnes oficials presencials de l’escola oficial d’idiomes. El calendari de matrícula es publicarà a finals de juny en l’escola oficial d’idiomes o en la pàgina web abans citada.

El pròxim curs serà ja el tercer per a les escoles oficials d’idiomes de Dénia i Xàbia. El nombre d’alumnes ha anat en augment en estos anys i en pròxims cursos es podria ampliar l’oferta d’idiomes.656 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!