Segona edició de la Fira de Nadal del comerç local

Els dies 9, 10 i 11 de desembre Pego celebrarà per segon any consecutiu la Fira de Nadal del comerç local.
Enguany la fira canvia d’ubicació i es trasllada des de l’antic mercat municipal fins unes carpes ubicades a la plaça de l’Antic Regne de València. Més de 500 metres quadrats d’instal•lació, amb 38 estands preparats per celebrar la festa del comerç pegolí.

Organitzada des de la regidoria de comerç de l’Ajuntament de Pego en col•laboració amb el CREAMA i l’Associació de Comerciants del municipi, ja ha estat confirmada l’assistència de més de 25 comerços encara que el termini per inscriure’s estarà obert fins finals de mes.

La fira de Nadal té la singularitat de contar també amb la presència de diferents associacions i ong’s del municipi que participen en aquesta trobada social i comercial, pensat per potenciar el xicotet comerç pegolí. Així, els visitants, a més de contemplar una mostra dels productes oferts per cadascun dels comerços pegolins participants en la fira, podran adquirir els articles exposats. Una oportunitat única per acabar d’enllestir les compres de Nadal.

Amb un pressupost de 12.000 euros, la fira conta amb el patrocini de l’Ajuntament de Pego i també de la Diputació d’Alacant que aportarà uns 3000€ i el 35% del cost total. També l’Associació de Comerciants participa econòmicament en l’organització d’aquest esdeveniment que té coma principal objectiu el reforç del comerç minorista.

Per aconseguir aquest objectiu és important que tots els pegolins i també la resta dels veïns de la comarca coneguen els productes que ofereixen els seus comerciants i per això res millor que una fira de mostres.

El regidor de comerç, el nacionalista Joan Carles Cambrils, confia en la bona acollida de l’esdeveniment així com també en la rendibilitat de la iniciativa.696 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!