S’ajorna la visita guiada ‘Entre temples i cúpules’

La previsió de fortes pluges per al cap de setmana ha tornat a provocar que Atzaïla i Arrels Marinades prenguen la decisió d’ajornar, per a dissabte que ve, 28 de gener, la visita guiada ‘Entre temples i cúpules’. Atzaïla comunicarà la decisió a totes les persones inscrites per correu electrònic. La visita de dissabte que ve s’encetarà a les 10.45h., des de la plaça de l’Ajuntament. Les persones interessades a assistir es poden inscriure al correu electrònic atzailapego@gmail.com o a l’oficina de turisme de Pego i Les Valls. El preu de la visita ‘Entre temples i cúpules’ és de 4€ per als socis d’Atzaïla i de 7€ per als no socis.

Com ja passara a desembre, la previsió meteorològica adversa, ha provocat que Atzaïla i Arrels Marinades hagen decidit tornar a ajornar la visita guiada ‘Entre temples i cúpules’. Esta es durà a terme el proper dissabte, 28 de gener, a les 10.45h., des de la plaça de l’Ajuntament, tal i com estava previst per a este dissabte.

aemetL’Agència Estatal de Meteorologia manté activada l’alerta groga per pluges des de les 11 del matí de hui fins la mitjanit de diumenge 22 de gener. Això significa que poden arribar a precipitar fins a 60 litres per metre quadrat en 12 hores. Així mateix, l’AEMET activarà a les 6 de la matinada de dissabte i fins a la mitjanit de diumenge, l’alerta taronja per fort vent, podent arribar a produir-se ràfegues de fins a 100km/h. És esta previsió la que ha fet prendre la decisió de posposar la visita que, per logística, necessita un dia clar (o almenys sense pluja), per a poder desenvolupar-se amb normalitat.

Totes les persones inscrites a l’activitat seran avisades per correu electrònic d’este ajornament. També se’ls descriuran els passos a seguir per a recuperar els diners de la visita si no es poguera acudir a la mateixa en la nova data.

Esta visita pretén fer un recorregut per l’art sacre de Pego que atresora peces especialment importants i valuoses, principalment, d’època barroca. En esta activitat col·laboren l’Ajuntament de Pego, Amics de l’Ecce-Homo i la Parròquia de l’Assumpció.

Amb el canvi de data, des d’Atzaïla recorden que, aquelles persones interessades a assistir a la visita es poden inscriure, fins divendres 27, al correu electrònic atzailapego@gmail.com o a l’oficina de turisme de Pego i Les Valls. El preu de la visita ‘Entre temples i cúpules’ és de 4€ per als socis d’Atzaïla i de 7€ per als no socis.

2047 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!