Es presenta a Pego el poemari de José Iniesta, ‘Las razones del viento’

Serà esta vesprada a les 20h., a la Casa de Cultura. Amb Las razones del Viento Iniesta ens introduïx en un univers personal i carregat de sensibilitat on troba els referents per a reflexionar sobre temes com el transcurs de la vida, el pas del temps o la bellesa de la quotidianitat. Els poemes responen a una visió senzilla i profunda de l’existència, en la que el poeta es recrea plàcidament. La presentació corre a càrrec de la regidora de Cultura, Laura Castellà, l’escriptora pegolina Lluna Pons i l’autor, José Iniesta.

Amb 15936793_1806700259596123_9091381954805022905_oLas razones del viento Iniesta introduïx el lector i la lectora en un univers personal, carregat de sensibilitat on troba els referents per a reflexionar sobre temes com el transcurs de la vida, el pas del temps o la bellesa de la quotidianitat. Els poemes responen a una visió senzilla – encara que no exempta de profunditat – de l’existència, en la que el poeta es recrea plàcidament. El joc d’uns xiquets, una nit de desvel o la contemplació d’un paisatge, es convertixen en astuts pretextos per a reconciliar-se amb la naturalesa i contemplar l’eternitat en les formes més humils de la bellesa. En les coses senzilles i en les anècdotes quotidianes és on Iniesta bolca les seues pròpies cavil·lacions, fent que cobren vida i omplint-les de significat.

José Iniesta ha estat guardonat, per treballs anteriors, amb el Premio Ciutat de València Vicente Gaos (2008) i el Premio de Poesia Ciudad de Badajoz (2013). Amb Las razones del viento el poeta fa patent un progressiu allunyament de l’estil barroc que predominava en els anteriors poemaris.

Podreu aprofundir sobre este univers esta vesprada a partir de les 20h., a la Casa de Cultura de Pego, durant la presentació-recital que correrà a càrrec de la regidora de Cultura, Laura Castellà, l’escriptora pegolina, Lluna Pons i el propi autor, José Iniesta.

 

1999 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!