APROP convoca una manifestació «per una protectora i un servei de recollida d’animals digne», diumenge

Ho farà amb la novetat de ser, per fi, una associació amb CIF. La convocatòria està fixada una quart d’hora abans que comence la romeria organitzada pel Club Els Carreters de Pego, a les 9.45h. Esta està previst que isca també des del pla de la Font i s’anirà fins l’ermita de Sant Antoni, on se seguirà la concentració i on es farà una breu xerrada, segons ha informat la protectora d’animals de Pego.

El 23 de maig de 2016 APROP, la protectora d’animals de Pego, presentava en el registre d’entrada de l’Ajuntament de Pego 4.643 signatures (849 físiques i 3.794 a través de change.org) que havia recollit a través de la campanya que va encetar al febrer de l’any passat perquè no tancaren la protectora i el consistori donara una solució a la problemàtica del terreny per a ubicar els gossos i gats dels que, abans LAPS i, des d’eixe moment APROP, han tingut cura.

16118439_10211423584415936_2065115738_nDiumenge 22 de gener de 2017, APROP podríem dir que «torna a la càrrega» i, aprofitant la romeria que organitza el Club Esportiu Els Carreters, a la que sol acudir moltíssima gent amb les seues mascotes per a acompanyar als carreters i Sant Antoni fins l’ermita, APROP ha decidit convocar una manifestació «per una protectora i un servei de recollida d’animals digne». La convocatòria és a les 9.45 hores al pla de la Font. Explica APROP que «el fet de fer-ho el mateix dia que la romeria de Sant Antoni, no és ni molt menys perquè anem en contra de la festa, el que volem realment és “aprofitar-nos” o millor dit “aprofitar-la” perquè la gent ens veja, ja que si es fa un dia qualsevol, potser passem massa desapercebuts i el que volem és que se’ns veja i que se’ns escolte». Així mateix, volen deixar clar que es tracta d’una «manifestació totalment pacifica». En arribar a l’ermita de Sant Antoni APROP té previst realitzar «una petita xarrada».

APROP actua ara perquè ha aconseguit «que la Conselleria aprovara l’associació», un extrem que, asseguren, «ens ha costat moltíssim». És per això que se senten més legitimats que mai per a convocar la manifestació de diumenge. Expliquen el seu motiu «no és altre que demanar d’una forma visible que l’ajuntament comence a posar-se les piles, perquè el que no estem disposats és a deixar que passen 10 anys més, tal com va passar amb L.A.P.S. per a aconseguir una protectora i un servei de recollida d’animals digne».

 

1661 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!