Rosalia Bondia ja té aula d´infantil unificada

Aquesta setmana els xiquets i xiquetes d´entre 3 i 5 anys ja poden passar de curs d´infantil sense haver de canviar d´edifici. Després de subsanades unes deficiències en el pati, el professorat de Rosalia Bondia ja té les claus de la nova aula d´infantil que necessitava des de ja fa temps. Els canvis i les millores en educació solen fer-se de pregar. Un exemple clar de la lentitud del sector el vam tenir la setmana passada amb la vaga del sector educatiu per a reclamar millores laborals i salarials. Però a Pego els exemples de lentitud són més que evidents, sobretot, quan es passa per davant del col•legi Carolina Sala i encara es veu allí, alçat, abandonat, el vell edifici. Un problema, aquest, extensible a moltes altres poblacions.

Avui, però, parlem d´una millora important per a l´alumnat més menut de Rosalia Bondia. Els xiquets i xiquetes de 3, 4 i 5 anys d´aquest col•legi podran donar el primer cicle d´infantil en el mateix edifici, sense necessitat de desplaçar-se d´un lloc cap a un altre; cosa que fins ara no era possible perquè els mancava una aula d´infantil que reunira les condicions bàsiques per a albergar a tots els xiquets i xiquetes en el mateix espai.

El regidor d´educació, Àngel Sendra, va explicar que es van detectar deficiències en el pati exterior de l´aula i és per això que fins que no s´han subsanat aquestes no s´ha pogut habilitar definitivament l´edifici que ja funciona amb normalitat.
705 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!