El turisme comarcal es reuneix a Expo-Dénia

Demà dijous, a partir de les 11 del matí, fins a 244 empreses s´exposaran els seus productes al recinte de 9.600 m2 de Torrecremada, a Dénia, per oferir el millor de cada casa a la fira de comerç comarcal Expo-Dénia. Pego, l´Atzúvia i les Valls estaran presents a aquesta fira per apropar-se als propis valencians i valencianes que ens visiten. Aquesta Setmana Santa el comerç i el turisme de la Marina Alta tenen una cita a Expo-Dénia, la fira de mostres de la comarca que posa a la vista de tothom que hi vulga acudir els productes i els encants que es poden adquirir i gaudir a la Marina amb l´avantatge que tot està dins un mateix recinte firal que té 9.600 m2, el desig de tot bon client, tindreu tot a mà. Des del dijous 5 fins al dilluns 9 d´abril estarà a disposició de milers de visitants aquesta aposta comarcal.

Fins a 244 empreses, segons la promotota Publiturística, han confirmat la seua assistència a Expo-Dénia, la qual cosa significaria doblegar el nombre d’espais comercials respecte a l’any passat. Qui repeteix en aquesta fira és la Mancomunitat de Pego, l´Atzúvia i les Valls, per l´èxit que va suposar l´any passat i perquè molta és la gent que visita la comarca durant aquestes dates. Gent que és potencialment visitant de Pego i les seues rodalies, perquè no coneix a fons la zona, segons expressava el regidor de promoció econòmica i turisme de Pego, el nacionalista Joan Carles Cambrils. Així mateix, s´han editat fins a 5 rutes excursionistes per les sendes tradicionals que connecten Pego i les Valls.

Expo-Dénia és com hem dit una fira de mostres, de poblacions, de paratges i sobretot de comerç. És per això que l´estant de Pego també posarà a disposició del públic que passe per allí informació al voltant de les promocions urbanístiques que s´estan duent a terme al terme per a la gent que tinga interès en elegir la localitat com a lloc de residència.

La ubicació enguany és diferent a la de l´anterior edició per a què Dénia no es colapse en la part del port. Així enguany Expo-Dénia està emplaçada al recinte de mercats de Torrecremada.

La fira Expo-Dénia obrirà els cinc dies (del cinc al nou d’abril) amb un horari d’11 a 22 hores, encara que el recinte extern a la zona coberta continuarà amb les activitats fins a la mitjanit. Durant tota la jornada hi haurà activitats programades que endolciran encara més l´assistència de públic.

Abans d´acabar amb aquesta temàtica, hem volgut saber el resultat de la presència pegolina a la III Fira de Turisme de València, que només en un dia va generar 800 contactes de negoci. Per l´estant de Turisme d´Interior habilitat per la mateixa Conselleria, on estava integrada la Mancomunitat de Pego, l´Atzúvia i Les Valls, en els tres dies de Fira, es van arribar a fer 5000 preses de contacte. Una de les grans atraccions de l´estant va estar el tast gratuït de mel de la Vall d´Ebo. La Setmana Santa pegolina va estar una de les protagonistes de la promoció de la localitat.

D´altra banda, des de la regidoria de promoció econòmica i turisme de Pego es continua pensant en opcions de futur que enriquisquen i revitalitzen aquest a Pego. Cambrils apunta a la creació de cases rurals, alternativa als hotels tradicionals, per a fomentar un altre tipus de turisme que actualment té molt bona acollida entre els turistes nacionals i internacionals.598 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!