Instal•lació multidisciplinar a l´entrada del cementiri

La casa que està en obres a l´àrea de l´aparcament del cementiri municipal tindrà diverses utilitats: sala d´espera, banys públics, despatxos dels funcionaris i garatge per a les eines de treball. Des de fa un parell de mesos tothom que passejat o passa per la zona del cementiri ha pogut i pot observar una nova construcció a l´entrada d´aquest, en la zona destinada a l´aparcament. Es tracta d´una nova instal•lació multidisciplinar que, entre d´altres coses, actuarà com a sala d´espera per als familiars, per si plou, per si es retarda el servei fúnebre o per qualsevol altre imprevist, segons va explicar el regidor de Serveis Funeraris, el nacionalista Àngel Sendra.

La nova instal•lació, de dimensions mitjanes, també albergarà al seu si els banys públics, adaptats per a persones discapacitades. A més, una part estarà habilitada com a despatxos per als funcionaris municipals encarregats del manteniment del cementiri. Així mateix, un espai d´aquesta nova construcció estarà destinat a guardar les eines de treball necessàries per a el bon funcionament del cementiri municipal.

La propera intervenció que s´espera acometre al cementiri és la neteja de la part exterior ajardinada. Així mateix, Sendra avançava que s´està estudiant la possibilitat de rodejar-la amb una tanca metàl•lica per tal d´evitar actes de bandalisme que en contades ocasions s´han produït.
829 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!